Review EP “All Right” on KindaMuzik

April 29th, 2015This is our very FIRST (Dutch) review of our very FIRST EP called “All Right” by Niels Steeghs from KindaMuzik:

“…Samen brengen ze hun eigen kwaliteiten tot een innige omhelzing; haar subtiele, akoestische en ontwapenende pianopop raakt verstrengeld met de digitale beats die hij inbrengt. Indietronics is het, naar eigen zeggen. Het resultaat is de drie nummers tellende eerste boreling van NNENN. Die bandnaam dient overigens uitgesproken te worden als ‘en en en en’. Misschien inderdaad wel omdat het geheel meer is dan de som der delen en iets creëert dat de individuen overstijgt.

Op All Right hoor je spannende, avontuurlijke, harmonieuze en toch ook bedachtzame liedjes. De gebundelde krachten van het tweetal, dat gecoacht wordt door onder meer Marike Jager, zijn een broeierige en energieke kruisbestuiving. Het doet al snel denken aan het werk van Portishead en Lamb. Deze drie nummers zijn dan wellicht nog te weinig voor een afgewogen oordeel, maar ze geven zeker een interessante eerste blik in de talentrijke keuken van NNENN.”

Tags: